Marielyst Familiecamping

                   Vi har åbent hele året og har 

           ledige fastliggerpladser!

    Information:

2024

Facebook: www.facebook.com/marielystfamiliecamping                                                                                   

Instagram:                                                                          

Tik-Tok:                                                                       Lejrchefen byder velkommen

Marielyst Familie camping.

Nye forpagtere pr. 1/1-2024

Vandlandet lukket 2023-2024

Vi ligger på det område der tidligere husede Sommerland Falster. 

Da der er tale om et gammelt sommerland, og nu en ældre campingplads som har været forsømt, så er vi igang med at renovere, bygge nyt, udskifte og gøre det hele bedre. Derfor er alting ikke som vi gerne vil have det, endnu, men det skal nok komme.

Man skal ikke forvente en golfbane og nye bygninger med det nyeste inventar - man skal forvente en 100.000 m2 naturgrund med masser af dyreliv, karper i søerne "man må gerne fiske" masser af gemmesteder for børnene og højt til loftet, som skrevet neden for er vi i gang med at renoverer de nedslidte bygninger og i det heletaget få trimmet lidt, men det skal forblive en naturgrund med hvad det indebærer 

Marielyst Familie camping er et fantastisk naturområde. På pladsen er en rigt og vildt dyreliv. Vi kan også byde på ikke mindre end 3 søer, alle indhegnede, og øerne kan besøges via broerne, som giver adgang til nogle fantastiske gåture.

Vi har 4 kælegrise, masser af kaniner og 3 het tamme får, man må gå ind og klappe,

Der er også restaurant på pladsen, der laver gammeldags dansk mad med lokale råvare 

Naturen er helt fantastisk på de 100.000 m2 som pladsen dækker over, hvor der virkelig er plads til børnefamilier men så afgjort også alle andre der elsker naturen og atmosfæren på en campingplads. 

Renovering på pladsen:

Indtil videre har vi lavet to nye køkkener et i hovedbygningen og et ved det gamle svømmecenter er der også et køkken.

Vi går igang med at åbne op til sørene så man kan se de smukker søer, rund på hele pladsen.

Vi maler træværket på livet løs, kiosken og receptionen er gennemgået med alt, så vi kan betjene alle vores gæster, og så er vi ellers igang på hele pladsen, med beskæring, fjerne  gamle bygninger osv.

HUNDE ER GRATIS

Hunde er velkomne på campingpladsen. En gåtur i rundt på pladsen eller i Bøtøskoven er et rent paradis for både ejer og hund. På pladsen skal hunde naturligvis føres i snor.


Kontakt os på mail: marielystfamiliecamping@gmail.com eller på telefon 

+45 71755905 / 31768121

Marielyst Familiecamping


En af Østersøens bedste badestrande

ligger i gå afstand fra campingpladsen på Sydfalsters østkyst. Oplev den dejlig børnevenlig badestrand med 20 kilometer blødt, hvidt sand lavt og roligt vand og flere revler. Bad, svøm eller dyp tæerne i østersøen, når du går langs vandet. der kan også bygges sandslotte og samles muslingeskaller Der er desuden klitter hvor man kan finde læ. På toppen af klitterne er anlagt skøn gangsti.

Livreddertårnet på Marielyst strand har åbent fra den 30/6-23/8, hver dag kl. 11.00-19.00.

Oplev Marielyst på Falster.

En levende sommerby, med et stort udvalg af restauranter og butikker. Byen har over 100 år på bagen som attraktivt ferieområde. Bymidten fremstår attraktiv og imødekommende med sit trædækkede torv og strandstrøg.